Lisenssit - Aptech

Aptech

Aptech
Ever since its foundation, Aptech Systems, Inc., has been bringing customers the unique GAUSS brand of highly specialized, scientific software products. GAUSS is backed by nearly 20 years of history in research and innovation. The power of GAUSS has been used for everything from basic statistical analysis to solving real world optimization and data analysis problems of exceptionally large scale. GAUSS runs on Windows, Linux, Solaris, and several other platforms. Aptech Systems, Inc., offers an even more powerful resource for advanced computational needs in their latest offering, GAUSS Mathematical and Statistical System, version 6.0.

Lisenssimallit


Lisenssien yhteenveto

Aptech Systemsillä on seuraavat lisenssimallit käytössä GAUSS-tuoteperheen tuotteille.


Kohderyhmä: Lisenssimalleista löytyy jokaiseen GAUSS-käyttötarkoitukseen sopiva.
Aloitus:  -
Kuvaus: 1. Single User - Käyttöoikeus yhdelle käyttäjälle, joka asentaa ohjelmiston yhteen tietokoneeseen. Rinnakkaiskäyttö (asennus kannettavalle tai kotikoneelle) on mahdollista, jos lisensseillä on ylläpitosopimus voimassa. 2. Network Ohjelmisto on asennettu palvelimelle ja sitä käytetään lähiverkossa. Ohjelmiston samanaikaisten käyttäjien määrä on sidottu ostettujen käyttöoikeuksien määrään. Ohjelmiston kotikäyttö ei ole mahdollinen, jollei lisenssillä ole voimassa olevaa Premier Support -sopimusta. 3. Server Locked Ohjelmisto on asennettu yhdelle palvelimelle , jolta sen käyttö on rajoittamatonta. Lisenssin maksuperusteena on CPU-lukumäärä. Ohjelmiston kotikäyttöoikeutta ei ole. 4. Instructional Lab/Classroom Koulutusluokkaan hankittavat lisenssit ovat tarkoitetut ainoastaan ja vain opetuskäyttöön. Näiden lisenssien käyttö maksullisen tai muun tuetun tutkimuksen tekemiseen on kiellettyä. Tämä on vuosimaksuun perustuva lisenssi, joka on uusittava vuosittain. Lisenssi ei anna ohjelmiston kotikäyttöoikeutta. 5. Site License on organisaation käyttöpaikkaan rajattu lisenssi. Asennusten määrä on rajoitettu sopimuksen kokonaismäärään. Katso valmistajan tarkempi selvitys lisätiedoista. 6. GAUSS Run-time Module (GRTM) - GAUSS-sovellusten ajokehys ei kaupalliseen levitykseen: GRTM on ilmainen ja haettavissa Aptechin FTP-sivuilta. 7. GAUSS Engine - sovellusten ajokehys on saatavissa eri tyyppisenä. Katso valmistajan tarkempi selvitys lisätiedoista.
Tuki: Jokaiseen uuteen lisenssiin liittyy maksuton 60 päivän tuki. Tämä Premier Support kattaa valmistajan teknisen tuen. Jatkossa vuosimaksullinen sopimus antaa myös mahdollisuuden ostaa GAUSS-lisenssin rinnakkaiskäyttöoikeuden ja alennusta ohjelmistopäivityksistä.
Aloitustaso:  -
Lisäostot:  -
Kesto:  -
Media: Ostettava erikseen
Ylläpito saatavana: Ei

Lisätietoja