Lisenssit - Corel

Corel

Corel
Corel Corporation provides innovative software solutions that help millions of value-conscious businesses and consumers in over 75 countries improve their productivity. The Company is best known for its graphics, office and personal productivity solutions, including the CorelDRAW® Graphics Suite, the WordPerfect® Office Suite and the Corel Painter Natural-Media® painting and illustration software. Corel was acquired by San Francisco-based Vector Capital in August 2003 and, since that time has achieved record levels of profitability and growth across all product lines. Founded in 1985, Corel is headquartered in Ottawa, Canada. For more information, please visit www.corel.com.

Lisenssimallit


Multi-User Licensing


Kohderyhmä: Kaiken kokoiset yritykset sekä oppilaitokset, joilla on tarvetta ostaa useampia lisenssejä
Aloitus:  -
Kuvaus: Winzip Multi-User lisenssi on saatavissa vain englanninkieliseen versioon. Lisenssin antaa luvan asentaan yrityksen tietokoneisiin tietyn määrän ohjelmistoa. Lisenssi on per käyttäjä eli jokainen käyttäjä tarvitsee oman lisenssinsä. Lisenssin ostamalla saa tarvittavan asennusmedian, jota voi levittää lisenssimäärän mukaisesti yrityksen tietokoneisiin. WinZip lisenssi ei ole kumulatiivinen eli lisenssitaso määräytyy ostohetken mukaisesti.
Tuki:  -
Aloitustaso: kaksi lisenssiä
Lisäostot: min 2 lisenssiä (vaatii ylläpidon)
Kesto: Lisäostot mahd. ylläpidon loppuun asti
Media: Kuuluu mukaan
Ylläpito saatavana: Kyllä (Kuitenkin, jos ostohetkellä on ostettu myös ylläpito, niin on mahdollista ostaa samaan hintaan lisää lisenssejä. Tällöin pitää olla voimassa oleva ylläpitosopimus sekä minimiosto on 2 lisenssiä tai 500euroa. Lisätilauksessa pitää ilmoittaa lisenssin haltijan tarkat tiedot, jotta tuo hinnoittelu menee oikein. )CTL - Corel Transactional Licensing


Kohderyhmä: Yritykset, oppilaitokset, julkishallinto.
Aloitus:  -
Kuvaus: Corel Transactional Licensing -lisenssiohjelma on äärimmäisen yksinkertainen - ei vähimmäisvaatimuksia ja mitä enemmän lisenssejä kerralla tilaa, sitä halvemalla ne saa. Lisenssien tilaus ei edellytä sopimuksen allekirjoittamista, joten Corel CTL-asiakkaaksi pääsy on nopeaa ja helppoa.
Tuki:  -
Aloitustaso: 1 lisenssi
Lisäostot: 1 lisenssi
Kesto: Tapahtumakohtainen
Media: Ostettava erikseen
Ylläpito saatavana: Kyllä

Lisätietoja