Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Paessler AG ostaa qbilon GmbH

Päivitetty 24.5.2023

Logo

Paessler AG ostaa qbilon GmbH:n, yrityksen, joka tarjoaa alustan automaattiseen hybridi-IT-maisemien kaappaamiseen, analysointiin ja optimointiin. Yritysosto on linjassa Paesslerin pitkän aikavälin kasvusuunnitelmien kanssa tarjota asiakkailleen parhaat mahdolliset IT-, OT- ja IoT-valvontaratkaisut ja laajentaa entisestään sen jalanjälkeä erityisesti suuryrityssegmentissä uusilla tuotetarjouksilla. qbilonin perustivat vuonna 2019 neljä tietojenkäsittelytieteen tutkijaa Augsburgin yliopistossa/Saksassa. Useat tunnetut auto-, hyöty- ja valmistusteollisuuden yritykset käyttävät tällä hetkellä qbilonULTIMATEa IT-ympäristönsä analysointiin, optimointiin ja hallintaan. Yrityskaupan myötä Paessler lisää IT-läpinäkyvyysratkaisuja laajaan palveluvalikoimaansa. Tämä tarkoittaa tietojoukkojen hyödyntämistä, yhdistämistä ja analysointia asiakkaan koko IT-ympäristössä, mikä tuo lisäarvoa arkkitehtuurin hallinnasta ja kustannusten hallinnasta IT-hallintaan ja tietoturvanäkökohtiin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moonsoftin uusi asiakaslehti - Lataa ja tutustu!

Päivitetty 26.4.2023

Logo

Moonsoftin uusin asiakaslehti sisältää tuhdin paketin ohjelmistotietoa valikoimissamme olevista edustuksista.

Lataa ja tutustu!

Lisätietoja


Muutoksia ylläpidon uusinnoissa GFI:llä

Päivitetty 24.4.2023

Logo

1. toukokuuta 2023 alkaen GFI Software varmistaa, että kaikki asiakkaat uusivat tilauksensa niiden päättymispäivänä tai ennen sitä. Kaikki lisenssit, joita ei uusita, deaktivoidaan, ja asiakkaiden on lopetettava ohjelmiston kaikki käyttö. Kaikki käyttöoikeusajan ylittävä käyttö on tekijänoikeusloukkausta ja lisenssin mukaista sopimatonta käyttöä. Odotamme tämän muutoksen parantavan yleistä uusimiskokemusta varmistamalla, että asiakkaat uusivat tilauksensa ennen niiden vanhenemista, jolloin he menettävät toimintansa ja pääsevät käyttämään kriittistä tekniikkaansa.


Acronis varmiistaa tiedot luotettavasti myös kyperuhkia vastaan

Päivitetty 1.4.2023

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Acrons Cyber Protect - Varmista tiedot luotettavasti!

Nosta kyberturvallisuus ja varmuuskopiointi ajan tasalle integroidulla kybersuojauksella. Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Auts! Oracle Java -lisensointi siirtyy työntekijöiden lukumäärämittariin

Päivitetty 30.1.2023

Logo

23. tammikuuta 2023 alkaen Oracle on muuttanut Java-lisenssimallia. Oracle Java, joka perustui aiemmin Named User Plus (NUP) -asiakaslaitteille ja prosessoreihin palvelimille, on nyt lisensoitu organisaation työntekijöiden määrän perusteella. Riippuen siitä, kuinka monta työntekijää sinulla on, tämä siirtyminen Oracle Java -lisensointiin, joka perustuu työntekijöiden määrään, voi tulla kalliiksi nopeasti.

Oracle myös selventää, että sinun on lisensoitava KAIKKI tällaiset työntekijät, ei vain niitä, jotka käyttävät Javaa, joten vähimmäistilauksen on oltava yhtä suuri kuin tilauspäivän työntekijöiden kokonaismäärä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa