Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Fonts.com siirtyy MyFontsiin maaliskuussa

Päivitetty 16.2.2024

Logo

Fonts.com pysyy nyt saatavilla 28. maaliskuuta 2024 asti, jolloin se liitetään MyFontsiin. Onko tämä muutos? Joo. Onko se syy hälytykseen? Ei. Tiimimme on omistanut kuukausia ahkeraa työtä kulissien takana varmistaakseen sinulle yksinkertaisen ja suoraviivaisen siirtymän.

Älä missaa kirjasintarjouksia, suunnittelijahaastatteluja, uusia tulokkaita ja paljon muuta, tilaa MyFontsin uutiskirje! Pidä myös silmällä sähköposti-ilmoituksia tilistäsi ja tilaushistoriastasi.


Seagull Download Experiencen uudet ohjaimet

Päivitetty 16.2.2024

Logo

Meillä on ilo kertoa, että uusin versio Drivers by Seagull -latauskokemuksesta on nyt saatavilla. Lataamista varten käyttäjien tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteensa, jotta he voivat helposti etsiä ja ladata haluamasi tulostinohjaimen.

Välittömästi lataamisen jälkeen asiakkaat saavat joukon hyödyllisiä sähköposteja, jotka tarjoavat koulutusresursseja tulostinohjaimen määrittämiseen ja hyödyntämiseen asiakaskokemuksen parantamiseksi. Lisäksi pystymme nyt tarjoamaan asiakkaille palvelutason päivityksiä heidän ohjainversionsa mukaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja


Muutoksia VMwaren VSphere-lisensseihin ja -lisensointiin

Päivitetty 15.2.2024

Logo

Muutoksia VMwaren VSphere-lisensseihin ja -lisensointeihin

VMwaren uudet vSphere-lisenssit ovat nyt subscription-mallisia ja lisenssit ovat hankittavissa vuodeksi, kolmeksi vuodeksi tai viideksi vuodeksi. Ohessa lisenssikuvaukset eri editioille.

VMware Cloud Foundation sisältää vSphere Enterprise Plus -, vSAN Enterprise -, NSX Ent Plus (Networking Only) -, Aria Suite Term Enterprise -, Aria Ops for Networks ENT -, HCX Enterprise -, SDDC Manager -, Tanzu Kubernetes Grid - ja vCenter Server Standard -ohjelmistot sekä Select-tuen. Lisensointi on Core-pohjainen: Per Core ja minimivaatimus 16 Corea per CPU.

VMware vSphere Foundation sisältää vSphere Enterprise Plus -, vCenter Standard -, Tanzu Kubernetes Grid - ja Aria Suite Standard -ohjelmistot sekä Production-tuen. Lisensointi on Core-pohjainen: Per Core ja minimivaatimus 16 Corea per CPU.

VMware vSphere Standard sisältää vSphere Standard - ja vCenter Standard -ohjelmistot sekä Production-tuen. Lisensointi on Core-pohjainen: Per Core ja minimivaatimus 16 Corea per CPU.

VMware vSphere Essentials Plus sisältää vSphere Essentials Plus – ja vCenter Essentials -ohjelmistot sekä Production-tuen. Lisensointi: per 96 Core Pack ja vähimmäisvaatimus 16 Corea per CPU ja korkeintaan kolmelle hostille.

VMware vSAN on subscription-laajennus VMware vSphere Foundation - ja VMware Cloud Foundation -lisensseille. VMware vSAN sisältää Production-tuen ja on lisensoitu Per TiB ja vähimmäisvaatimus on 8 TiB per CPU.

Uusia pysyviä lisenssejä vSphere-tuotteille ei enää ole saatavilla ja valmistaja ei enää tarjoa ylläpitojen uusintoja.

Kysy lisää uusita tuotteista ja siirtymisvaihtoehdoista Moonsoftista.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


RAD Studio 12 Athens Patch 1 saatavilla

Päivitetty 8.2.2024

Logo

Embarcadero julkaisi korjaustiedoston RAD Studiolle, Delphille ja C++Builder 12 Athensille. Tämä korjaustiedosto korjaa useita RAD Studio 12:n ongelmia, jotka koskevat pääasiassa IDE:tä, Delphi 64-bittistä kääntäjää, FireMonkey-, VCL- ja URI-käsittelyä.

Tämän korjaustiedoston asentamista suositellaan kaikille RAD Studio 12 Athens -asiakkaille. Yksityiskohtainen luettelo käsitellyistä ongelmista on saatavilla tämän blogikirjoituksen lopussa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa