Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Tervetuloa MapInfo Pro v2023 -seminaariin - 26.10.2023, 8.30-12.00 (Espoo Technopolis)

Päivitetty 14.9.2023

Logo

Tervetuloa tutustumaan MapInfo Pro -sijaintianalytiikkaohjelmistoon, jonka avulla käyttäjät voivat helposti visualisoida, analysoida, muokata, tulkita, ymmärtää ja tuottaa tietoja, jotka auttavat ymmärtämään ja paljastamaan eri sijainteihin ja tiloihin liittyviä piirteitä, suhteita, malleja ja trendejä.

MapInfo Pron tarjoama konteksti tuottaa tietoa, jota tarvitaan markkinoiden trendien ja asiakkaiden muuttuvien tarpeiden tunnistamiseen ja jonka avulla voidaan ennakoida tulevaa kysyntää ja tehdä tietoisia luottavaisia päätöksiä liiketoiminnassa. Viime kädessä konteksti on ratkaiseva komponentti, joka rakentaa ja vahvistaa tietojen eheyttä ja ruokkii optimoituja liiketoimintaprosesseja, tuoteinnovaatioita ja yksilöllisempiä asiakaskokemuksia.

MapInfo Pro v2023 - seuraavan sukupolven sijaintianalytiikka on täällä!

Yli 20 vuoden ajan käyttäjät ympäri maailmaa ovat luottaneet MapInfo Prohon kriittisten liiketoimintanäkemysten toimittamiseen. Version 2023-julkaisun myötä asiakkaille tuodaan lisää toimintoja (mukaan lukien 3D-visualisointi), joka nostaa MapInfo Pro:n ainutlaatuiseksi työpöydän GIS-ratkaisuksi päätöksenteon tueksi.

- Huippuluokan 3D-visualisointi: Hyödynnä helposti kolmiulotteinen näkymä riskeistä ja mahdollisuuksista
- Tehostettu tiedonsiirto: Yhdistä saumattomasti yritystason tila-analytiikkaa yhteistyön tehostamiseksi
- Virtaviivaiset prosessit: Avaa käyttäjien pyytämät käytettävyyspäivitykset ja yhteisötyökalut MapInfo Marketplacen avulla

Tule näkemään ja kuulemaan lisää, mitä uutta MapInfo 2023 voi tuoda yrityksellesi!

- Laajenna ja hyödynnä sijaintiin perustuvan kontekstin tuottamaa arvoa liiketoiminnassasi
- Näe ja kuule lisää MapInfo Pro v2023 -julkaisun uusista parannuksista

Ohjelma:

8:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9:00 Avaus
9:15 Esittelyssä uusi MapInfo Pro v2023 ja MapInfon liiketoimintahyödyt
11:45 Kysymykset/vastaukset ja tilaisuuden päätös

Tapahtuman järjestää Moonsoft Oy ja Preciesly. Tapahtuman kieli on englanti.

Ilmoittaudu mukaan jo tänään! Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti.

Lisätietoja

Valmistajatietoa

Ilmoittautuminen


Free Intel oneAPI workshop in Espoo

Päivitetty 17.8.2023

Logo

oneAPI is a productive, smart path to freedom for accelerated computing that delivers a unified programming model for development across diverse architectures. It includes:

- Unified and simplified languages
- Libraries for expressing parallelism delivering uncompromising built-in high-level language performance across a range of hardware including CPUs, GPUs, and FPGAs

This workshop is for developers with a foundational knowledge of C or C++, FPGA, and GPU programming.

In this workshop, Intel trainers covers:

How oneAPI can solve the challenges of programming in a heterogeneous world
The SYCL language for high-performance computing (HPC) applications and oneAPI programming model
How to use SYCL* buffers and accessors for data and memory management between host and device
The basics of graphs and dependences in SYCL
Test-drive oneAPI tools and libraries in the Intel Developer Cloud
How to get familiar with using a Jupyter* Notebook on Intel Developer Cloud for hands-on training through simple SYCL code examples

See full agenta from additional information.

Lisätietoja

Valmistajatietoa

Ilmoittautuminen


Monotype lopettaa Fontshop.comin, Linotype.comin ja Fonts.comin

Päivitetty 18.9.2023

Fontshop.com, Linotype.com ja Fonts.com suljetaan tulevina kuukausina, ja asiakkaat voivat valita siirtää tilauksensa MyFonts.com-sivustolle.

Lisätietoja


EOL vanhalle vGPU-ohjelmistolisenssipalvelimelle

Päivitetty 25.7.2023

Logo

NVIDIA Virtual GPU (vGPU) -ohjelmistolisenssipalvelin saavuttaa käyttöiän loppuun (EOL) 31. heinäkuuta 2023. Jos et ole vielä tehnyt niin, ryhdy toimiin ja auta asiakkaitasi siirtämään lisenssinsä uuteen NVIDIA License Systemiin (NLS) nyt, jotta he saavat jatkossakin teknistä tukea, virheenkorjauksia, tietoturvapäivityksiä, uusia ominaisuuksia ja suorituskyvyn parannuksia lisenssipalvelimelle. EOL-päivämäärän jälkeen kaikki vanhat NVIDIA-virtuaaligrafiikkasuoritinohjelmiston lisenssipalvelimet, jotka on jo otettu käyttöön heidän palvelinkeskuksissaan, jatkavat toimintaansa. Asiakkaasi eivät kuitenkaan voi enää suorittaa tehtäviä NVIDIA Software Licensing Centerissä näiden vanhojen lisenssipalvelimien hallintaan.

Lisätietoja


Esittelyssä Sophos MDR Essentials

Päivitetty 25.7.2023

Logo

Sophos MDR on maailman luotetuin MDR-palvelu. Kun suojelmiemme asiakkaiden määrä kasvaa jatkuvasti, olemme yksinkertaistaneet palvelutasoamme, jotta löytyy paremmin eri tarpeisiin sopivaa tukea.

Sophos MDR Complete tarjoaa edelleen korkeimman suojan tason, mukaan lukien perussyyanalyysin ja täyden mittakaavan reagointitapauksiin Sophos MDR -palvelutaso on nyt nimeltään Sophos MDR Essentials, joka tarjoaa 24/7 havaitsemisen, tutkimuksen ja uhkien reagoinnin.

Määritetään R (Response) Sophos MDR Essentialsissa: Threat Response on Sophos MDR Essentialsin ydinkomponentti ja tärkeä palvelumme erottaja. Analyytikot pystyvät suorittamaan monenlaisia vastaustoimia aktiivisten uhkien pysäyttämiseksi ja hillitsemiseksi, mukaan lukien prosessien lopettaminen, isäntäpohjaisten palomuurien IP-lohkojen käyttö ja haitallisten artefaktien poistaminen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Siirry Symantec Endpoint Security Completeen

Päivitetty 29.6.2023

Logo

Symantec Endpoint Security Complete (SES Complete) tarjoaa markkinoiden tehokkaimman suojan.

SES Complete -alusta kattaa kaikki päätelaitteet palvelimista mobiililaitteisiin ja voi eliminoida jopa kaikkein kehittyneimmätkin hyökkäykset. Pilvipohjaisena, hybridi- tai on-premise käyttöön tarkoitettuna ratkaisuna saatavilla oleva SES Complete voidaan ottaa käyttöön muutamassa minuutissa, ja sitä hallitaan yhdestä konsolista, mikä tekee siitä nopean, joustavan ja tehokkaan ratkaisun yrityksille.

Olemme pidentäneet tarjouksemme voimassaoloa 30. syyskuuta 2023 asti, jotta sinä voit ottaa SES Complete -ratkaisun käyttöön, jos et ole täysin tyytyväinen nykyiseen suojaustuotteeseen.

Sinä ansaitset parhaan mahdollisen suojan. Yritysten tietoturvatuotteiden vaihtaminen saattaa kuitenkin kestää kauan, koska yleensä joudutaan odottamaan olemassa olevien lisenssikausien päättymistä.

Ainutlaatuisen tarjouksemme ansiosta vaatimukset täyttävät asiakkaat voivat vaihtaa SES Complete -alustaan ilman riskejä ja saavat hyvityksiä käyttämättömästä lisenssiajasta. Kysy lisää meiltä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moonsoftin uusi asiakaslehti - Lataa ja tutustu!

Päivitetty 26.4.2023

Logo

Moonsoftin uusin asiakaslehti sisältää tuhdin paketin ohjelmistotietoa valikoimissamme olevista edustuksista.

Lataa ja tutustu!

Lisätietoja